E-JOY Elektronske cigarete

E-JOY Podgorica se bavi uvozom i distribucijom najkvalitetnijih svetskih Elektronskih cigareta (E-cigareta) i tečnosti za elektronske cigarete. Upotreba E-cigareta se često naziva „vaping“ jer E-cigarete stvaraju paru, koja se zatim udiše. Ali u stvari, E-cigarete proizvode aerosol sastavljen od sitnih čestica, koji se razlikuje od pare. WIIP, Joyetech, VAAL, ELEAF.
E-JOY Podgorica prodaje i distribuira E tečnost Flavourtec za Elektronske cigarete, e-tečnosti Virginia White. Virginia White je proizvođač koji koristi samo prirodne sastojke. Imamo i veliki asortiman Flavourtec tečnosti u Online Shop-u.

E-cigarete E-JOY

Elektronska cigareta je elektronski uređaj koji simulira pušenje duvana. Sastoji se od atomizera, izvora napajanja kao što je baterija i kontejnera kao što je kertridž ili rezervoar.
Umesto dima, korisnik udiše paru. Kao takvo, korišćenje e-cigarete se često naziva „vaping“.
U tank za tečnost ulivaju se tečnosti koje se sastoje od ekstrahovanog nikotina, propilen-glikola, biljnih glicerola i određenih aroma. Mešavina ovih jedinjenja daje tečnost koja mnoge ljude podseća na neke vrste ulja.
E-Joy ima veliki izbor WIIP, Joyetech, VAAL, ELEAF E-cigareta.
E-cigarete su bezdimni uređaji koji rade na baterije. Sastoje se iz atomizera, tanka za tečnost, fitilja za prenos tečnosti iz tanka do namotane žice grejača, kao i nastavka za usta. Atomizer je najvažniji deo e-cigarete, jer sadrži namotanu žicu grejača koja se zagreva da bi tečnost mogla isparavati. Obično atomizeri poseduju tank za tečnost i fitilj preko kojeg tečnost iz tanka dospeva do namotane žice grejača. Atomizer koristi bateriju za napajanje.
Kao i kod konvencionalnih cigareta, na količine nikotina i drugih sastojaka u aerosolu utiče i ponašanje samih korisnika – dužina i dubina inhalacije i učestalost njenog ponavljanja. Postoje razlike u mogućnostima različitih proizvoda, korisnici mogu i sami jednostavno mijenjati pojedine karakteristike e-cigareta, specijalno količinu isporučenog nikotina i drugih sastojaka odnosno sadržaja e-tecnosti.
E-cigarete omogućuju zamenu nikotina iz običnih cigareta uz izbjegavanje niza drugih, dokazano toksičnih, štetnih sastojaka koji se nalaze u običnim cigaretama, a uz to imaju i povoljan učinak i na ostale elemente ovisnosti o pušenju kao što su oralna stimulacija, manualni kontakt i slično, koji izostaje kod nekih drugih oblika zamena poput nikotinskih flastera, guma za žvakanje i sl.
Elektronska cigareta smanjuje emisije kancerogenog duvanskog dima koji je produkt sagorevanja duvana, ali i da smanjuju efekte pasivnog pušenja, tercijarnog dima. E-Joy ima veliki izbor WIIP, Joyetech, VAAL, ELEAF E-cigareta.
Korpa
Scroll to Top