Nargile Crna Gora

Nargila je lula za vodu koja se koristi za pušenje duvana. Nargile su u upotrebi još od srednjeg veka, kada su prvi put predstavljene Arapima. Nargila se koristi vekovima širom sveta, a koristi se i danas. Svrha upotrebe nargile je udisanje dima od aromatizovanog duvana, koji se zatim može filtrirati kroz vodu. Nargile se koriste na mnogo različitih načina, uključujući pušenje duvana.

Nargile prodaja

E-JOY Online Shop u svojoj ponudi ima veliki izbor nargila vrhunskog kvaliteta. Naša ponuda uključuje sve najpoznatije svetske brendove Amy Deluxe Nargile, Amir’s Nargile, 4Stars Nargile, Luna Nargile, Unio Nargile, Turske Nargile .
Nargile, poznate i kao lule za vodu, i koriste se za pušenje aromatizovanog duvana. Sastoje se od glave koja je povezana sa posudom za vodu, fleksibilnog creva i usnika. Duvan se pomeša sa aromatizovanim rastvorom i zagreva sa ugljem. Duvanski dim prolazi kroz vodu i uvlači se kroz crevo do usnika, gde ga korisnik udiše.

E-JOY prodaja

Kako bi uživanje učinili vrhunskim, ne prodajemo samo nargile. U našoj ponudi E-JOY Online Shop, možete naći i pribor za nargile koji uključuje sve od držača, četki, svih vrsta gumica, adaptera, mašica, glave za nargile, piskove i crijeva, pećnice, ugalj za nargile, žar za nargile, kao i veliki izbor prateće opreme na jednom mestu. Najbolji izbor Nargila i prateće opreme za Nargile u E-JOY radnjama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Baru i Igalu! Nargila E-JOY Online Shop u ponudi ima najkvalitetnije arome za nargilu, duvan za nargilu, žar za nargilu kao i ugalj za nargilu. Prodajemo Nargile i opremu za Nargile na veliko po ekstra cijenama, snabdijevamo lokale, barove, hotele, restorane širom Crne Gore.
Korpa
Scroll to Top