Zippo upaljači

Zippo upaljači nastali su u Americi, a danas se svojim primerkom može pohvaliti svaki istinski obožavatelj iz bilo koje države na svetu. Metalna kutija Zippo upaljača gotovo je neuništiva, a plamen postojan u najekstremnijim uslovima. Dizajn Zippo upaljača je takav da omogućava lako korišćenje i otvaranje poklopca uz karakterističan Zippo zvuk. Ovo svrstava Zippo među najpoželjnije poklone za jednog ljubitelja upaljača. Od standardnih primeraka, do vintidž, jednobojnih, mat, sjajnih, do onih čije su količine ograničene. Bogata ponuda originalnih Zippo upaljača na E-JOY Online Shop-u sasvim sigurno će biti idealan poklon za posebnu osobu.

Zipoo E-JOY

Zippo ima obožavatelje širom sveta, pa tako i u Crnoj Gori. E-JOY Podgorica prodaje i distribuira Zippo upaljače preko 10 godina na teritoriji Crne Gore. U našim E-JOY radnjama pronaći ćete preko 200 modela Zippo upaljača, kako onih sa klasičnim dizajnom, tako i modernog dizajna. E-JOY Podgorica ima na svom Online Shopu veliki izbor Zippo upaljača. U našim radnjama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Baru i Igalu možete kupiti Zippo upaljače.

Zippo Istorija

Predstavljen 1933. godine, Zippov upaljač otporan na vetar od brušenog hroma otvorio je put drugim kolekcijama upaljača. Chrome kolekcija upaljača je jedna od Zippo najpopularnijih kolekcija, a Brushed Chrome upaljač je ostao najpopularniji do sada. Kolekcija Zippo upaljača ima široku lepezu stilova, veličina i dizajna koje možete izabrati u našim E-JOY radnjama. Svaki upaljač ima prepoznatljiv uzorak, donji pečat koji označava godinu proizvodnje, i može se ponovo puniti i podržan je poznatom Zippo doživotnom garancijom. Svi upaljači su američki proizvedeni u fabrici u Bradfordu, i dolaze upakovani u poklon kutiju.
Svaki upaljač prolazi u proseku 10-15 pari ruku dok je u procesu izarade, u zavisnosti od toga koliko se postupaka ukrašavanja koristi na određenom upaljaču. Nešto posebno, kao što je upaljač od čvrstog 18-karatnog zlata, može imati samo jednog ili dva vešta inženjera koji se bave njegovom kreiranjem.
Od 1933. Zippo je lansirao više od 300.000 različitih dizajna, ali jedinstveni upaljači nude više od samo vizuelnog užitka sa neviđenom pouzdanošću. Godine 2018 zadovoljavajući zvuk Zippo ‘klik’ je zvanično zaštićen, pridruživši se nizu drugih zaštićenih zvukova.
Korpa